Изнајмување велосипеди

 Побарајте понуда !

ПВК Оксижен изнајмува повеќе врсти на велосипеди кои се користат за планинско велосипедски активен одмор.  Располагаме со рекреативни крос кантри модели, како и професионални натпреварувачки модели, во зависност од потребите и желбите на оние кои сакаат да ги изнајмат.  Локација на подигање и враќање на велосипедите е Скопје а најкраток период за изнајмување е еден ден.  Цената на изнајмување зависи од моделот на велосипедот како и од време траењето на изнајмувањето.  Овозможуваме индивидуални и групни изнајмувања на велосипеди, а за групните изнајмувања можно е обезбедување и на транспортни држачи за велосипедите.

Локација за подигнување и враќање на велосипедите е Скопје.

При подигнување на велосипедот се потпишува краток договор и се остава копија од лична карта или пасош.