Организација на туристички тури

    ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ПВК Оксижен во соработка со партнер агенциите организира туристички тури во сите региони на Македонија.  Времетраењето на турите како и сместувањето комфорот  и начинот на исхрана на групата е во зависност од желбите на гостите.  ПВК Оксижен овозможува сместување во шатори, хостели и хотели од различна категорија.   ПВК Оксижен стои на располагање да излезе во пресрет на сите барања на гостите во зависност од условите на теренот.

ПРИМЕР НА ТУРА

  

 

Региони:

Скопје - Матка
Попова Шапка

Маврово
- Мавровско езеро
Охрид
- Галичица - Охридско езеро
Битола
- Ниџе - НП Пелистер - Преспа
Прилеп

Крушево

Кавадарци

Берово
Куманово
Крива паланка - Осогово

Струмица - Беласица

За повеќе информации и запознавање со регионите на Македонија посетете ја http://www.exploringmacedonia.com