Настани

Настани огранизирани за членовите на клубот

Предлог програма за 2013 година

4. Април
    1. Скопско- Кучково еднодневна
    2. Велес еднодневна

5. Мај
    1. 04.05.2013 (сабота) Фрушкогорски маратон.  Се трга во петок се враќаме во недела
    2. Скопје – Катланово - Куманово еднодневна
    3. 26.05.2013 (недела) Вело европа Мариово . Возиме ние сабота а недела со Велоевропа ќе  возиме Мариово

6. Јуни
    1. Дводневна Маврово – Лазарополе (спиење) – Галичник – Маврово (еден ден возиме со мавровскиот маратон)
    2. Скопје – Катланово - Ѓуришки манастир еднодневна
    3. Дводневна Вевчани регион

7. Јули
    1. Дводневна Шар Планина – сабота возење по шара – недела Шарски води
    2. Пелистер дводневна викенд спиење на големо езеро
    3. Предлог еднодневна

8. Август
    1. Дводневна - Плачковица маратон
    2. Солунска глава викенд – спиење караџица
    3. Олимп Грција дводневна

9. Септември
    1. Крива паланка – Пониква викенд.
    2. Крушево викенд
    3. Предлог еднодневна

10. Октомври
    1. Гевгелија Кожув смрдлива вода викенд
    2. Предлог еднодневна

Настани во Македонија

Меѓународни настани